image
image
SOLUȚII

Data Center

Susținem clienții noștri în construirea de centre de date personalizate, fiabile, flexibile, gestionabile și eficiente din punct de vedere energetic. 

Solutiile propuse de noi includ, fara a se limita la asta, echipamente IT, cum ar fi computing, echipamente de retea de centru de date, sisteme de stocare și firewall-uri de centre de date, precum și infrastructură de suport pentru centrul de date fizic, cum ar fi sisteme de răcire, baterii, generatoare și cablare.

Cu solutiile noastre de Data Center experimentați scalabilitate superioară, management și operare simplificate. Pe măsură ce atat datele cat și infrastructura sunt virtualizate din ce in ce  mai mult, apar mai multe soluții ce adresează accesul și protecția datelor în cloud. Un centru de date definit de software rulează operatiuni atat local cat si în cloud public sau le mută intre cloud-ul privat si could-ul public după cum este necesar.

image

Serviciile noastre Private Cloud Next Gen sunt concepute pentru a aborda provocările de afaceri pe care clienții le au în mediile IT actuale și oferă soluții care ajută la facilitarea și navigarea fără probleme în această tranziție.

image

Oferim clienților noștri: infrastructuri adaptive, soluții de continuitate a afacerii, soluții de recuperare după dezastru, soluții de stocare protejată a datelor pentru asigurarea confidentialitatii, soluții de stocare virtualizate, soluții de servere de înalta disponibilitate.

image

Va propunem să experimentați cloud hibrid într-un mod cu totul nou, cu un model de operare și o infrastructură de calcul care se adaptează dinamic companiei.

image

Accelerati transformarea centrului de date cu combinația potrivită de automatizare, analiză în timp real și securitate bazată pe politici, susținută de îndrumări strategice și recomandări ale specialistilor nostri.

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită