image
image
SOLUȚII

Securitatea infrastructurii

Securitatea infrastructurii se refera la protectia sistemelor și activelor critice împotriva amenințărilor fizice și cibernetice. Din punct de vedere IT, aceasta include de obicei active hardware și software, cum ar fi dispozitivele utilizatorului final, resursele centrului de date, sistemele de rețea și resursele cloud.

Amenințările cibernetice la adresa infrastructurii tehnologice variază de la încercări de phishing și atacuri ransomware până la exploatări distribuite de denial of service (DDoS) și botnet-uri Internet of Things (IoT). Oricare dintre acestea au potențialul de a provoca întreruperi ale business-ului cu consecinte grave in ceea ce proveste reputația publică a unei organizații și precum si un impact financiar semnificativ.

Aceste soluții de securitate internă, de perimetru sau pentru accesul web, protejează comunicațiile LAN-WAN și aplicațiile critice de rețea. Ele răspund cerințelor clienților din punct de vedere al traficului inspectat/controlat și/sau al numărului de utilizatori protejați la toate nivelurile unei arhitecturi de rețea. Pentru reducerea costurilor financiare și de timp, soluțiile pot fi integrate și administrate centralizat.

Asigurați-vă că soluțiile folosite de organizatia Dvs au capacități automatizate de investigare și remediere, pentru a ajuta la examinarea avertizărilor și pentru a lua măsuri imediate de rezolvare a breșelor. Discutați cu un consultant Neoteq pentru a stabili soluția de infrastructură optimă pentru organizația Dvs.

image
image
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită