image
image
SOLUȚII

Identități și acces

Managementul identității și accesului (IAM), este un sistem de politici și tehnologii care facilitează gestionarea identităților electronice sau digitale si asigura acces adecvat la resursele tehnologice utilizatorilor legitimi. Cu un cadru IAM în vigoare, managerii IT pot controla accesul utilizatorilor la informațiile critice din cadrul organizațiilor lor.

Sistemele utilizate pentru IAM includ sisteme de conectare unică, autentificare multifactor și management al accesului privilegiat. Aceste tehnologii oferă, de asemenea, capacitatea de a stoca în siguranță datele de identitate și de profil, precum și funcții de guvernare a datelor pentru a se asigura că sunt partajate numai datele necesare și relevante.

Deciziile IAM cu care se confruntă IT managerii/CTO în prezent atunci când implementează IAM sunt legate de selecția furnizorilor pe baza expertizei lor tehnice precum si tipul de soluții, soluții personalizate versus soluții standard. De asemenea, au apărut noi instrumente de autentificare, cum ar fi tehnologii fără parolă, convergență și unificare, automatizare, creșterea exponențială a identităților non-umane, încredere zero, identitate adaptivă și integrarea cu stiva de securitate.

Sistemele IAM pot fi implementate la sediu, furnizate de un furnizor terț printr-un model de abonament bazat pe cloud sau implementate într-un model hibrid. Consultantii Neoteq te pot ajuta in alegerea soluției potrivite pentru managementul identității și accesului (IAM) in compania ta.

image
image
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită