image
image
SOLUȚII

Securitatea locului de muncă

Securitatea cibernetică nu intra doar in sarcina departamentului IT ea trebuind as fie o preocuopare a fiecarui angajat in parte! 

Multe dintre locurile de muncă actuale necesită conectare la Internet, iar oricine are acces la rețeaua companiei este un potențial punct de vulnerabilitate. Infractorii cibernetici devin din ce în ce mai avansați și trebuie exersata vigilența și igiena securității cibernetice pentru a proteja datele și sistemele de amenințările cibernetice. Angajații, partenerii si colaboratorii unei companii ar trebui să aibă un mediu sigur prin solutii de securitate adecvate la locul de muncă. Este necesară o abordare pe mai multe straturi pentru a obține o securitate adecvată.

Mai intai, angajații ar trebui să poată cripta cu ușurință datele critice. Apoi, toți angajații ar trebui să folosească software antivirus și instrumente de protecție prin parolă. În mod ideal, aceasta va include linii directoare stricte privind crearea de parole sigure, împreună cu autentificarea cu doi factori (2FA) sau autentificarea cu mai mulți factori (MFA), iar pentru angajații de la distanță o conexiune la internet sigură și de încredere, împreună cu o solutie de RAS(Remote Access) VPN.

Prin filtrarea inteligentă a traficului de date nedorit, încă de la intrarea în organizație, soluțiile antivirus și antispyware asigură continuitatea funcționarii rețelei, îmbunătățesc productivitatea angajaților, conservă resursele rețelei. Consultanții Neoteq te pot ajuta să iți completezi ecosistemul de soluții pentru securitatea locului de muncă! Solicită o discuție!

image
image
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită