image
image
SOLUȚII

Colaborare Cloud-Based

Soluțiile noastre de colaborare vă vor ajuta să lucrați așa cum doriți din orice locație. Echipele distribuite geografic vor colabora perfect. Cele mai noi soluții din acest domeniu țin cont de colaborarea cognitivă pentru că oferă experiențe personalizate forței de muncă moderne: intalniri video, mesagerie instant, partajare de fisiere, whiteboarding, suport de la distanta.

Pentru a gestiona eficient informația critică pentru afaceri, aveți nevoie de un mecanism centralizat și securizat, prin care puteți colabora în gestionarea fluxurilor informaționale, stocarea și partajarea documentelor și fișierelor importante.

Instrumentele de colaborare “oricând și oriunde” nu mai sunt doar o comoditate – sunt o cerință pentru a vă menține echipele conectate și afacerea competitivă. Cu soluții centralizate pentru voce și video, vă ajutăm să țineți pasul cu solicitările avansate ale economiei digitale. Consolidand agilitatea forței de muncă cu îndrumările noastre de proiectare, implementare și management, veți obține creșterea productivității echipei și reducerea complexității procesului.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită