image
image
SOLUȚII

Securitatea dispozitivelor

Securitatea dispozitivelor sau protecția punctelor finale este o abordare a protecției rețelelor de computere care sunt conectate de la distanță la dispozitivele client. Conectarea dispozitivelor mobile, cum ar fi laptopuri, tablete, telefoane mobile, dispozitive/senzorii IoT (Internet-of-things) și alte dispozitive fără fir la rețelele corporative creează căi de atac pentru amenințările de securitate.

Securitatea punctelor finale încearcă să se asigure că astfel de dispozitive respectă un nivel cert de conformitate cu standardele. Solutiile pentru protectia dispozitivelor finale includ antivirus de ultimă generație, detectarea amenințărilor, investigarea și răspunsul, gestionarea dispozitivelor, protecția împotriva scurgerilor de date (DLP) etc. Solutiile de Endpoint DLP vă oferă vizibilitate granulară asupra interacțiunilor utilizatorilor dvs. cu datele sensibile. Va ajuta sa detectați, preveniți și răspundeți la incidente de pierdere de date în timp real.

Endpoint DLP facilitează oprirea utilizării și mișcării datelor în afara politicii de securitate stabilita la nivel de organizatie. Preveniți astfel mișcarea riscantă a datelor de la dispozitivul final, inclusiv transferurile către și de la dispozitive USB și foldere de sincronizare în cloud. Pentru mai multe informații despre securitatea punctelor finale vă invităm să ne contactați.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită