image
image
SOLUȚII

Securitate în Cloud

Securitatea în cloud reprezintă întregul pachet de tehnologii, protocoale și cele mai bune practici care protejează mediile de cloud computing, aplicațiile care rulează în cloud și datele stocate în cloud.

Securitatea în cloud include păstrarea datelor private și în siguranță pe infrastructura, aplicațiile și platformele online. Securizarea acestor sisteme implică eforturile furnizorilor de cloud și ale clienților care le folosesc. Securitatea în cloud stă parțial și în mâinile clientului. Înțelegerea ambelor fațete este esențială pentru o soluție de securitate cloud sănătoasă.

Furnizorii de cloud vor încerca să evite problemele de securitate în cloud cu serviciul pe care îl furnizează, dar nu pot controla modul în care clienții utilizează serviciul, ce date adaugă la acesta și cine are acces. În functie de tipul de serviciu, furnizorul de cloud și clientul cloud împărtășesc niveluri diferite de responsabilitate pentru securitate, astfel:

  • Software-as-a-service (SaaS) — Clienții sunt responsabili pentru securizarea datelor și accesul utilizatorilor.
  • Platform-as-a-service (PaaS) — Clienții sunt responsabili pentru securizarea datelor, accesului utilizatorilor și aplicațiilor.
  • Infrastructure-as-a-service (IaaS) — Clienții sunt responsabili pentru securizarea datelor, accesului utilizatorilor, aplicațiilor, sistemelor de operare și traficului de rețea virtuală.
image
image
Serviciile și soluțiile noastre de securitate se concentrează pe furnizarea unor arhitecturi de securitate strategice. Vă ajutăm să implementați soluția de securitate optimă care să conțină funcțiuni de prevenire, detectare, răspuns și, remediere. Îmbunătățiți-vă postura de securitate cu serviciile oferite de specialiștii Neoteq.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită