image
image
SOLUȚII

Conectivitate la Cloud Hibrid

O arhitectură hibridă cloud de succes este cea care abordează modul de construire, implementare, gestionare și conectare a unui mix hibrid de aplicații într-un mediu de infrastructură hibrid. O soluție ideală de rețea hibridă în cloud trebuie să abordeze preocupările legate de trafic într-un mod unificat, gestionând infrastructura globală de rețea de nivel inferior și preocupările de conectivitate la nivel superior ale aplicațiilor.

SOLUȚII

O rețea de cloud hibrid este o rețea care permite transferul de date între resursele IT locale, cloud-uri private și cloud-uri publice, cu alte cuvinte, un cloud hibrid. Cloud computing hibrid susține mișcarea sarcinilor de lucru în aceste medii și este conectat prin servicii de telecomunicații și cloud și infrastructură care acceptă acele conexiuni. Beneficiați astfel de o infrastructură IT&C automatizata și scalabila prin care oferiți în organizație acces la cerere la un pool elastic de resurse: servicii, aplicații, servere, spatii de stocare și rețea, în condițiile reducerii dramatice ale costurilor IT.

image
image
Prin alinierea departamentului IT&C la nevoile de afaceri ale companiei, capacitatea și viteza organizației de a se adapta și de a raspunde imediat la schimbările din piață creste, ceea ce se traduce într-un plus de competitivitate și avans în făța concurenței. Discutați cu un arhitect de soluții Neoteq pentru a beneficia de avantajele arhitecturilor hibride.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită