image
image
SOLUȚII

Securitatea datelor

Soluțiile de securitate a datelor, indiferent dacă sunt implementate la nivel local sau într-un cloud hibrid, vă ajută să obțineți o mai mare vizibilitate și informații pentru a investiga și a remedia amenințările cibernetice, a impune controale în timp real și a gestiona conformitatea cu reglementările.

Descoperiți vulnerabilitățile de securitate a datelor în timp real prin automatizarea vizibilității, controlul politicilor de acces și implementarea monitorizării continue pentru a identifica punctele slabe și riscurile înainte ca acestea să devină brese de securitate. Sprijiniți o abordare cu încredere zero a gestionării datelor cu o suită integrată de capabilități, inclusiv copii de date create automat și izolate în siguranță, care pot aborda lacunele de securitate cibernetică în implementările on-premise sau cloud hibrid.

Abordarea Zero Trust DLP merge dincolo de DLP tradițional, la o nouă generație de soluții care prin protecția adaptativă la risc vă reduce semnificativ numărul de incidente de gestionat, aducând în același timp niveluri mai mari de securitate a datelor. Întreabă un Consultant Neoteq cum poți implementa în compania ta o abordare Zero Trust DLP.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită