image
image
SOLUȚII

Arhitecturi definite prin software

Cu SD-WAN (software-defined wide area network) toate caracteristicile rețelelor tradiționale sunt virtualizate cu software.

Lipsa spațiului fizic pentru echipamentele hardware, consumul ridicat de energie, prețurile actuale la energie și costurile ridicate de întreținere și mentenanță se rezolvă prin folosirea arhitecturilor definite prin software. Acest lucru ajută la reducerea costurilor de operare și la creșterea continuității afacerii, oferindu-vă în același timp o soluție mai robustă și mai agilă, care permite un mod de lucru distribuit, menținând în același timp controlul si vizibilitatea datelor.

SOLUȚII

Prin virtualizare, mai multe sisteme de operare și aplicații pot să funcționeze pe un singur server fizic, ceea ce determină ca rata de utilizare a hardware-ului să crească de la 10-15% până la 80%. Soluțiile de virtuzalizare au câștigat atât în popularitate cât și în complexitate datorită beneficiilor pe care le pot oferi. Suita de soluții de virtualizare s-a extins către mai multe arii, acoperind acum virtualizarea desktop-urilor, a serverelor, a storage-ului, a aplicațiilor și a echipamentelor de rețea.

În general, avantajele SD-WAN pot fi rezumate în trei categorii: cost redus, flexibilitate și manevrabilitate. SD-WAN poate crea o rețea privată cu un model de configurare si control centralizat, permitant astfel configurarea rapida a alocarii dinamice a lățimii de bandă, configurație zero-touch, analiză centralizata a retelei și configurație de circuit la cerere.

image
image
Dezvoltarea soluției de rețea potrivite pentru afacerea dvs. are un impact major in rezilienta si dezvoltarea viitoare a companiei dvs. Este timpul ca rețeaua dvs. să insemne mai mult decât conectivitate de baza ! Cu soluțiile potrivite, rețeaua dvs. poate fi centrul de gestionare a resurselor întregii dvs. organizatii. Specialistii Neoteq va vor ajuta sa proiectati reteaua potrivita nevoilor reale ale afacerii dvs.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită