image
image
SOLUȚII

Enterprise networking

Rețelele de tip Enterprise oferă conectivitate rapidă și fiabilă atât pentru utilizatorii finali, precum și pentru aplicații.

Menținerea întreprinderii conectată este esențială pentru funcțiile de bază ale afacerii dumneavoastră. Atunci când organizația este distribuită geografic cu birouri în mai multe regiuni sau, de ce nu, țări accesați mai multe centre de date și aplicații din cloud, securitatea și conectivitatea depășesc cu mult rutarea de bază, conectivitate fiabilă și politici de firewall.

Administratorii de rețea au nevoie de soluții de rețea care să ofere vizibilitate, simplitate și eficiență. Soluțiile noastre de rețea sunt construite cu o abordare de design de cea mai bună calitate, astfel încât echipa IT internă să poată rămâne agilă și conectată oriunde s-ar afla. Cu SD-WAN și serviciile de rețea de la Neoteq, puteți maximiza eficiența rețelei gestionând cu ușurință permisiunile de securitate, lățimi de bandă, sau prioritățile aplicațiilor cu care lucrați.

image

Rețeaua de tip Enterprise se bazează pe dispozitive de switching și routing de mare viteză care mediază transferurile de date între computere desktop, servere, aplicații și servicii. Abordarea convergentă a rețelei ajută la eliminarea silozurilor operaționale și facilitează automatizarea rețelei de la un capăt la altul.

image

Cu SD-WAN, toate caracteristicile rețelelor tradiționale sunt virtualizate software. Lipsa spațiului fizic pentru echipamentele hardware, consumul ridicat de energie, prețurile actuale la energie și costurile ridicate de întreținere și mentenanță se rezolvă prin folosirea arhitecturilor definite software.

image

O soluție ideală de rețea hibridă în cloud trebuie să abordeze preocupările legate de trafic într-un mod unificat, gestionând infrastructura globală de rețea de nivel unu și preocupările de conectivitate ale aplicațiilor la nivel superior.

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită