image
image
SOLUȚII

Modern (Reimaged) Workplace

Regândim soluțiile pentru munca hibridă ca vector de creștere a productivității și satisfacției angajaților. Aceste soluții pot crea o comunicare și o colaborare mai fluidă între oameni și platforme, menținând în același timp securitatea și integritatea datelor.

Natura muncii s-a schimbat într-un ritm fără precedent, odată cu pandemia si framantarile geopolitice ulterioare. Creșterea cererii și nevoii de lucru la distanță a schimbat in mod fundamental modul in care companiile gestioneaza fluxurile informationale obligandu-le sa faca eforturi pentru a imbunatati experiența si productivitatea de la distanta a utilizatorilor finali.

Soluțiile noastre vă ajută afacerea să reimagineze spatiul de lucru transformandu-l intr-unul hibrid, mai inteligent și mai colaborativ, reducând în același timp presiunea asupra IT-ului intern.

image

Colaborare Cloud-Based

Vă ajutam să alegeți, să implementați și să gestionați instrumente de colaborare care permit munca flexibilă și îmbunătățesc experiența clienților.

image

On-Prem Unified Communications

Vă propunem un sistem de comunicare centralizat care sa susțină forța de muncă la distanță și hibridă aflata în plină expansiune.

image

Contact Center

Recomandam o abordare omnicanal a serviciilor centrului de contact pentru o experiență perfectă, memorabilă pentru clienții dvs.

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită