image
image
SOLUȚII

Enterprise IT Networks

Fiecare companie are nevoie de o soluție unică de rețea care să susțină fluxul de lucru al organizației, procesele de producție, cererea consumatorilor, logistica, alte nevoi specifice, etc.

Echipa Neoteq este formată din arhitecți de soluții certificați la nivel Expert cu capabilitatile necesare - dovedite în proiecte de anvergură- pentru construcția de infrastructuri de comunicații specifice diferitelor industrii și pentru implementarea politicilor de securitate în concordanță cu cerințele afacerii dvs.

SOLUȚII

Beneficiile rețelei de de tip Enterprise:

Colaborare eficientă - angajații pot lucra împreună pe resurse partajate de la birou sau de la distanță.

Productivitate îmbunătățită – pornind de la solutii de colaborare si control al versiunilor până la orchestrare cloud privat cu aplicații bazate pe cloud și un firewall de perimetru agil, rețelele moderne pot îmbunătăți semnificativ productivitatea angajaților.

Controlul accesului la resursele companiei – conectarea la aplicatii si date intr-un mod controlat și securizat de firewall-uri.

Optimizarea costurilor: combinarea tehnologiilor permite alocarea eficientă a resurselor în infrastructura locală și cloud public. Soluțiile de monitorizare și securitate pot optimiza și mai mult procesele de business curente.

image
image
image
SOLUȚII

O rețea Enterprise modernă constă dintr-o platformă comună de rețea și securitate care oferă o varietate de servicii de rețea, cum ar fi comutarea, rutarea, echilibrarea încărcăturii, firewall-ul, wifi și rețeaua de servicii pentru aplicații moderne.

Modul de lucru post-pandemic a adus transformări profunde în modul în care este proiectată rețeaua de tip Enterprise. Munca hibridă a împins perimetrele de securitate dincolo de siguranța oferită de rețeaua Enterprise, arhitecturile moderne cu aplicatii distribuite intr-un cloud hibrid prezentand provocări suplimentare de securitate a rețelei.

Cele mai avansate soluții de rețea de tip Enterprise au capacitatea de a oferi conectivitate perfectă în rețele hibride și multi-cloud și de a securiza acele rețele prin inspecția întregului trafic. Arhitecții de soluții Neoteq vă potă ajuta să regândiți și să redesenati rețeaua companiei pentru a putea face față nu numai provocărilor actuale ci și pentru a pregăti organizația pentru viitor.
Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită

Contact

Solicitați o ora de consultanță gratuită